Feedback_top ::
Cableonly

Tuote 16.10.1997

Kesto: 01:25:21 Julkastu: 16.10.1997 (yli 18 vuotta sitten) Toimitus: 1997-1998
Lähetyksen aluksi katsotaan tunnelmia teekkaritempauksesta sohvakuolemia vastaan, jonka jälkeen siirrytään suoraan lähetykseen. Lähetyksessä on keskustelemassa eri tempaukseen osallistuneita tahoja. Paikalla on myös studioyleisö, joka koostuu eri alayhdistyksien edustajista. Yleisö paikalla kuin ruutujenkin takana osallistuu vapaasti keskusteluun ja antaa niin risuja kuin ruusuja tempauksen järjestäjille.
Tekijät: Markku Mastomäki, Minna Pekuri, Pekka Tanskanen, Rohit Sood, Rami Laiho, Matias Ärje, Perttu Hämäläinen

Katsottavissa kaapelissa!

Tämä video on sopimussyistä johtuen katsottavissa vain Teekkarikylän kaapelikanavassa. Voit tilata videon telkkariin tästä.

Osassa, ei-internet toistossa olevista, ohjelmista saattaa esiintyä lapsille ja heikkohermoisille sopimatonta materiaalia.

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia, ole ensimmäinen!

Kirjoita kommentti


Satunnaiset

Kinopoli_oubs2004 Pjkspeksifinal_oubs2007 Web20_oubs2007 Otavarkaat2_oubs2006 Jaakaappiruno2_oubs2006

Keskustelualue

Käy keskustelua ohjelmista tai muista aiheista. Ole luova ja anna palaa: ehdota, kysy, kontribuoi!

Take me there!

Mikä OUBS?

Otaniemi Underground Broadcasting System aloitti Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunnan kaapelikanavana 1983. Aalto-yiliopiston myötä OUBS siirtyi Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) kaapelikanavaksi.

Toimintansa aikana OUBS näkyi Otaniemen teekkarikylän kaapeliverkossa sekä maailmanlaajuisesti netissä. OUBS pyöri seitsemän hengen voimin Jämeräntaival 1 A:n kellarikerroksessa, jossa sijaitsi studio sekä editoimistilat oubsilaisten solukämppien yhteydessä.

AYY lakkautti OUBSin 31.5.2011 ja perusti tilalle Ylioppilasmedia Aatteen. Aate ehti toimia vain reilun vuoden ennen kuin sekin lakkautettiin. Nykyisin OUBS ry jatkaa siitä mihin OUBS aikoinaan jäi.

Nopeat

AYY-logo Flash-logo Piuhoilla-logo Stats-icon Facebook-logo Gallery-logo AOT-logo Youtube-logo Kokkaa ite!-logo RSS-logo Cable-logo

Facebook